Nieuws

09-06-2015

Overlijden van mijn grote voorbeeld

Overlijden van mijn grote voorbeeld

Op 6 juni 2015 kreeg ik het bericht dat Sir Barry Albin Dyer, mijn grote voorbeeld en inspiratiebron, na een zware strijd is overleden.

 

Barry was een markante, warme en lieve man, die altijd voor iedereen klaarstond. September 2014 heb ik gelukkig nog met Barry gesproken en vertelde hij mij hoe trots hij was dat ik zijn stijl had overgenomen. Nu is hijzelf helaas niet meer onder ons. Maar ik weet zeker dat zijn zoons -samen met het algehele personeel- de kracht krijgen door te gaan, zoals Barry het gewild zou hebben.

 

Barry, ik ga je missen. Rust zacht.

30-01-2015

Varende uitvaarten

Varende uitvaarten

Nieuw bij ABOVO Uitvaartzorg is de varende uitvaart. De overledene wordt aan boord van een schip gebracht, waarna familie en vrienden afscheid nemen van hun dierbare.

 

Wanneer de kist is gesloten, gaat het schip varen en zal de dienst aanvangen. Na afloop van de varende uitvaart is het een optie om de overledene van boord te laten gaan en hem of haar met een rouwauto naar het betreffende crematorium of de begraafplaats te brengen. Op de terugweg is er de mogelijkheid om de familie te condoleren en een koffietafel te gebruiken.

 

Ook is het mogelijk de overledene naar de begraafplaats of het crematorium te brengen en dat naderhand de nabestaanden terugkomen aan boord.

 

Een andere optie is de condoleance in de aula in het crematorium of op de begraafplaats te laten plaatsvinden.

 

Kortom, er zijn vele mogelijkheden om de uitvaart een zeer bijzonder tintje te geven.