Rolls-Royce met dragers

De dragers zijn geschoold en getraind en begeleiden de auto.

Rolls-Royce

Rolls-Royce staatsie
Rolls-Royce staatsie

Hierbij een beeld van een uitvaart waarbij gebruik is gemaakt van een Rolls-Royce. Dit is de stijl van ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse waarbij de Engelse, klassieke stijl voorop staat.

 

Het levert een mooi beeld op wanneer de Rolls-Royce 'de laatste mijl in stijl' mag rijden, met of zonder volgers. 

Bijzondere en luxe uitvaarten

Kasteel van Rhoon
Kasteel van Rhoon

ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse krijgt geregeld de aanvraag voor een luxe of bijzondere uitvaart. Bij ons is alles mogelijk en we begeleiden u daar graag in. Een mooie uitvaart is een goed rouwproces.

 

Luxe uitvaart

Kasteel van Rhoon is een geschikte locatie voor een luxe uitvaart. In het kasteel kan het afscheid en de dienst plaatsvinden. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van een koffietafel.

 

Varende uitvaart

Als de overledene van varen hield of gevaren heeft, is een varende uitvaart zeker een optie. Hierbij wordt gezorgd voor een dienst aan boord van een schip. Ook video, muziek en een koffietafel behoren tot de opties.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse op het               telefoonnummer 0181-728 100. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden, kunt u foto's bekijken op de fotopagina.